Natascha Van Veen - de Leeuw & Wim van Veen


Op 5 februari zijn wij Natascha van Veen - de Leeuw en Wim van Veen van VVDL Empowerment en Movement4you een samenwerkingsverband aangegaan in de vorm van een VOF.​

 

 

Dè Relatie-“Experts” 
Centraal hierin staat het coachen van (liefdes)relaties door middel van gesprekken, training en workshops. Inderdaad relatie “Experts”, want wanneer ben je een expert? Wij hebben ervoor gekozen om onze ervaring in (liefdes)relaties te gebruiken als winst en niet als verlies. Als in “hoe kunnen jullie nu experts zijn met de resultaten uit jullie verleden?”

Klopt….. Wij weten ook niet alles maar wij weten inmiddels wel dat het een bewuste keuze is om een relatie aan te gaan. Daarnaast lijkt het in de huidige maatschappij wel of een duurzame relatie in stand houden haast een onbegonnen zaak is.

In een relatie zitten is eenvoudig, in een relatie blijven vraagt aandacht en het accepteren van overeenkomsten, maar vooral ook de verschillen.

Wij hebben individueel, maar vanaf het begin van onze liefdesrelatie ook samen, gereflecteerd op onze eigen rol in voorgaande relaties. Hierbij zijn wij op zoek gegaan naar kennis en inspiratie om het nu anders te doen dan vroeger. Dat we, naast het feit dat we in ons werk veel te maken hebben met (ongezonde) relaties, veel plezier beleven aan het samen op onderzoek gaan en het daardoor samen anders doen. En willen, door middel van de Dè Relatie-”Experts”, ook anderen daartoe motiveren.

Hoe mooi zou het zijn wanneer we meer met elkaar praten en durven te delen.

Op die manier vergroten we de kans dat problemen eerder een uitdaging zijn dan het einde van je relatie.

Dè Relatie-“Experts” staat voor openheid, luisteren, veiligheid, bewustwording, groei, plezier en geluk. En op deze manier willen we de wereld een stukje mooier maken.

Naast dat wij onze eigen levenservaring en zoektocht meebrengen beschikken wij beide ook over een gedegen opleiding om mensen in dit proces te ondersteunen.

We willen graag leren hoe je een fijne duurzame relatie kunt opbouwen en relatieproblemen uit de taboesfeer kunt halen.

Klaar voor een gesprek wat er toe doet? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek info@derelatie-experts.nl